0

Декларация за поверителност и GDPR

Декларация за поверителност и GDPR



Фирма ТАОТА ЕООД отдава голямо значение на принципа на зачитане на личния живот. Политиката относно защитата на физическите лица по отношение на обработката на личните данни от институциите е съобразена със Закона за защита на личните данни.





За да можем да изпълним Вашите поръчки, ние се нуждаем потребителите да предоставят лични данни като имена, имейл адрес, актуален телефон за връзка и физически адрес, и да дадат съгласие за използвнето им при обработване на подадените от тях поръчки с цел успешното им изпълнение. Това може да включва кореспонденция по електронен път (e-mail) или връзка по телефона, за уточняване на допълнителни детайли.



Информация може да бъде получена индиректно чрез вашият IP адрес, вътрешните страници и реда, в който ги посещавате и имат статус на кукита (cookies), които са поставени на Вашия компютър от сайта. Това става автоматично. Тази информация се използва за подобряване на уеб сайта и по никакъв начин не Ви идентифицира лично.



В този смисъл ТАОТА ЕООД се придържа строго към отговорно ползване на лична информация, която събира от посетителите на електронния магазин.



ТАОТА ЕООД не продава, отдава, търгува с всякаква лична информация, получена от посетители, с изключение на случаи, че това разкриване се изисква от закона, в случай на пратки към Вас или ако е получено предварително Вашето съгласие за това. ТАОТА ЕООД чрез своите администратори и упълномощен персонал е взело мерки за защита на личните Ви данни в максимална степен.



ТАОТА ЕООД третира информацията като конфиденциална и гарантира, че неупълномощени трети лица няма да получат достъп до личните Ви данни.



За достъп, промяна или заличаване на предоставени от Потребителя лични данни, последния е поканен да използва формата за контакт на електронния магазин, а ТАОТА ще изпрати отговор до 2 работни дни.



Възможно е да предоставим връзки (чрез банери, линкове и др.) към сайтове на трети лица. Не е изключено тяхното съдържание да изглежда като част от нашия сайт, но то всъщност се предоставя от трети лица, ние нямаме контрол върху него и не носим отговорност за информацията, която предоставяте на тези сайтове. Препоръчваме Ви да се запознаете с политиката за защита на личните данни на тези сайтове преди да предоставите каквато и да е Ваша лична информация.